Uși

Avantajele lemnului stratificat

Tâmplăria lemnului stratificat permite producerea ușilor de interior cu un nivel înalt de durabilitate. Lemnul stratificat nu se dilată, deci stabilitatea sistemelor este asigurată indiferent de anotimp. Țările cu variații de temperatură anuale mari au adoptat ca referință ideală sistemul de tâmplărie din lemn stratificat.
Datorită faptului că acestea sunt tratate nu doar cu antiseptic, dar și cu ingifug, ele sunt extrem de rezistente în timp. În procesul de producție utilizăm doar produse ecologice, materii prime și materiale auxiliare certificate ce nu conțin substanțe toxice. Ușile din lemn stratificat sunt 100% ecologice.

Design personalizat

Lemnul stratificat oferă posibilități extraordinare de personalizare a casei, detașându-se categoric prin naturalețe, texturi și culori unice.
Această metodă permite variații la nivelul formelor, texturilor și culorilor obținute. Astfel, se pot realiza, de exemplu, forme rotunde sub raza de 300 mm.
Utilizăm esențe de lemn de pin nordic, stejar și frasin ceea ce presupune un palitar extins de opțiuni de culori naturale, cât și RAL.

Balamale AGB

AGB – Alban Giacomo Spa produce din anul 1947 o gamă completă de componente de feronerie folosite în toată lumea la construcţia de uşi şi de ferestre. Catalogul complet cuprinde peste 20.000 de articole, produse în întregime în Italia.
Teba Prim lucrează cu o gamă largă de balamale, de la simplele balamale cu şuruburi pană la cele mai moderne şi complexe,inclusive noul model Eclipse, care îmbină perfect tehnologia și designul. Eclipse este invizibilă pe ușă dar are integrate cele mai noi și mai performante funcții tehnologice: este reversibilă și reglabilă pe 3 axe; frezarea simetrică permite să alegeți sensul de deschidere a ușii chiar în șantier la momentul montajului.

Mânere TUPAI

Tupai este un brand portughez cu o experiență de peste 50 de ani în industria de prelucrare a metalelor.
Compania lucrează cu trei materiale grele: alamă, zamak și inox, care după ce trec o serie de etape tehnologice sofisticate, combinate cu procese manuale minuțioase, rezultă într-un produs exclusiv. Mânerele sunt grele, sigure și foarte plăcute în utilizarea zilnică. Tupai este un brand de referință pentru arhitecți, designeri, distribuitori dar și consumatori finali din întreaga lume.

Design individual și garanție 5 ani

Organizarea procesului

Efectuarea măsurărilor

În scurt timp după plasarea comenzii 
inginerul nostru se va deplasa la locul 
stabilit, pentru a prelua mărimile exacte. 
Consultațiile și măsurările sunt gratuite.

Realizarea proiectului

Aveți posibilitatea să alegeți tipul de 
profil și sticla, precum și adăuga toate 
accesoriile necesare. Apoi, specialiștii 
noștri vor face o estimare.

Etapa de producere

Garantăm calitate, responsabilitate și 
operativitate în efectuarea tuturor 
lucrărilor solicitate, în conformitate cu 
preferințele Dvs.

Livrarea și montarea

Meșterii noștri au o experiență vastă de 
muncă, ceea ce garantează montarea 
corectă. După fiecare proiect toate 
deșeurile sunt colectate și evacuate.